APK

APK Keuring

 APK bij Autoreparatie Roelof

De APK Keuring is een Algemene Periodieke Keuring die Europees wettelijk verplichte is ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu die bij een erkende keuringsstation wordt uitgevoerd. Autoreparatie ROELOF verzorgd uw APK. Voor een APK keuring bent u van harte welkom als uw auto binnenkort gekeurd moet worden. U kunt een afspraak met ons maken voor de keuring maar u kunt ook zonder afspraak langs komen. U kunt ons vertrouwen dat wij u kundig en voor een eerlijke lage prijs van dienst zijn. We staan immers voor vakmanschap zodat u zeker weet dat uw auto in goede handen is.

Kleine beurt

Bij de kleine beurt Autoreparatie ROELOF wordt uw auto maar liefst op 25 punten gecontroleerd. Behalve uw olie verversen, wordt er gelijk gekeken naar de bijvoorbeeld de remvloeistof, koelvloeistof, hydraulische olie voor de stuurbekrachtiging, ruitenwisservloeistof, ruitenwissers, lichten, bandenspanning. Bovendien wordt de olie ververst met de beste kwaliteit voor de laagste prijs, dus u hoeft niet bang te zijn voor een te dure kleine beurt.

car-970353_640

Grote beurt

Bij een Grote beurt van uw auto wordt vakkundig gecontroleerd op vele verschillende punten. Bij de grote beurt worden de bougies,olie en alle bijbehorende filters vervangen. De APK-keuring wordt dan gelijk uitgevoerd. U krijgt van te voren precies te horen over welke werkzaamheden die worden uitgevoerd. Aan de hand van onze vakkundige kennis krijgt u na het controleren van alle punten, krijgt u vrijblijvend reparatie advies over onderdelen die u beter alvast kunt vervangen.

Copyright © 2010 - 2024 gebruikteauto.nl All Rights Reserved. gebruikteauto.nl